Niet meer zonder jou

klik op de afbeelding voor vergroting

De theatervoorstelling Niet meer zonder jou, aangeboden door Kitlyn en Mirjam Bakker, directeur van het Opleidingsinstituut voor Contextuele Studies ‘Leren over Leven’ was een groot succes. Wat een avond! Het was een indrukwekkende voorstelling. De meeste mensen werden diep geraakt door het samenspel tussen moeder en dochter. Een Marokkaanse moeder vertelde dat haar dochter na zien van de voorstelling zei: “Nu pas snap ik je.” Het gebeuren zal nog lang naklinken bij de aanwezigen.


Kitlyn en Mirjam Bakker, directeur van het Opleidingsinstituut voor Contextuele Studies ‘Leren over Leven’ bieden samen een bijzondere theateravond aan!

Ze waren zeer onder de indruk van de voorstelling Niet Meer Zonder Jou, van Nazmiye Oral en Adelheid Roosen. In het stuk zijn we getuige van de schurende, huiverige, soms angstige én dierbare ontmoetingen tussen moeder Havva en dochter Nazmiye. Hoe is Nazmiye haar eigen weg gegaan terwijl ze tegelijkertijd weigerde zich te vervreemden van haar gemeenschap: “Ik zal niet doen wat je zegt. Ik zal mijn eigen pad volgen en terwijl ik dat doe, zal ik me niet laten verstoten. Ik zal anders zijn, maar niet meer zonder jou.”

Op 26 november om 19.00 u
in CC Amstel
Cullinanplein 1
1074 JN Amsterdam

(klik op afbeelding voor vergroting)

Lees meer nieuws in onze Nieuwsbrief december 2018

Scroll naar boven